We hebben een passie voor schoon in de breedste zin van het woord

Zonnepanelen

De kracht van de zon omzetten in pure energie. Dat is het idee. Duurzaam en met een hoog rendement. Om de opbrengst van zonnepanelen optimaal te houden, dienen deze tenminste 1x per jaar schoongemaakt en gereinigd te worden. Iets wat wij vanuit onze ervaring als geen ander kunnen, want je ‘wast’ zonnepanelen niet zo maar. Dat doe je namelijk met warm osmose water zodat panelen niet beschadigen, hun opbrengst behouden en de volle winst van de zon leveren. Zonder streepjes, randjes of vlekjes.

Serredaken/ Terrasoverkappingen

Een serre is een aanwinst voor iedere woning. Een heerlijke ruimte waar je in alle rust binnen geniet van buiten. Of het nu regent of wat frisser is, een serre is altijd the place to be. Maar dan is het natuurlijk wel een voorwaarde dat je enigszins door schone ramen naar buiten kijkt. Met veel van onze klanten en opdrachtgevers zorgen wij er binnen een abonnementsvorm voor dat alle glaspartijen periodiek gereinigd en gewassen worden. En dus ook de serre. Eventueel voorzien van een extra coating om vuil en aanslag geen kans te geven.

Dakkapel, houtwerk en/of boeiboord

Periodiek onderhoud is een must om een woning in perfecte shape te houden. Naast alle glaspartijen nemen wij om die reden net zo makkelijk een dakkapel, boeiborden en/of  houtwerk mee. Al was het maar om de kosten van de schilder te drukken, maar ook kunststof en/of Trespa panelen blijven veel langer mooi als je deze met regelmaat schoon laat maken. En met onze telescoop-lansen kunnen wij eigenlijk overal bij en is werken op hoogte eigenlijk nooit een probleem.

Van dakkapel tot regenpijp

Alles wat hoogte heeft, is – in relatieve zin – moeilijk(er) te bereiken. Maar als wij er toch zijn om alle raampartijen te wassen nemen wij alles wat daar ‘omheen’ zit/ hangt net zo makkelijk mee. Dus los van dat we er voor zorgen dat zink partijen van een dakkapel gereinigd worden, maken we net zo makkelijk de goten schoon en zorgen we er ook voor dat overlopen vrij- en schoongemaakt worden. Net zoals dat we in een zelfde beweging standleidingen en regenpijpen ‘even’ doorspuiten. Het kan maar schoon zijn én blijven.

Het verschil tussen schoon en schoon wordt gemaakt door passie voor het vak

Op ieder dak voelen wij ons thuis

Natuurlijk maken wij gebruik van de modernste technieken en middelen. Wat onder andere betekent dat we met onze apparatuur in ‘een handomdraai’ een dak schoonmaken. Plat of schuin. Dakpan of niet. Op elk dak voelen wij ons thuis. En elk dak ziet er na onze werkzaamheden weer uit als nieuw. Bijna dan. Maar gedegen periodiek onderhoud zorgt ervoor dat ieder dak langer meegaat. En dat is economisch gezien gewoon pure winst.

Laat de zon maar schijnen; Zonneschermen.

Iets waarvoor je ons misschien niet direct zou bellen is het reinigen van zonneschermen. Think again! Want ook daar hebben wij alle middelen voor in huis. Ook zonneschermen vragen om periodiek onderhoud. Wij zorgen ervoor dat deze gedegen gereinigd en schoongemaakt worden zodat je hier nog jaren lang(er) van kunt genieten. In onze aanpak laten zij aanslag als sneeuw voor de zon verdwijnen en open je een zonnescherm weer met een brede glimlach,

Gevels zijn een eyecatcher

Een gevel bepaalt het aanzien en karakter van een pand. Wij zorgen ervoor dat elke gevel uitstraalt wat deze in beginsel uitstraalde door een intense reiniging. Ongeacht of het een gevel is die is opgetrokken uit bakstenen, stucwerk, beton, spagtelpoets of (Trespa)platen. Vanuit onze knowhow en expertise weten wij hoe we iedere gevel weer kunnen laten stralen. Dus, als je denkt dat het tijd is voor een grondige reiniging van je gevel, weet je wie je moet bellen.

Renoveren van garagedeuren

Garagedeuren hebben veel te verduren door de weersinvloeden, zoals de zon, wind en regen. Hierdoor willen de deur wel eens gaan ‘verkrijten’ en/of ‘vaal’ worden. Met een special treatment en speciale reinigings- en beschermingsmiddelen, laten wij elke garage-/ en schuurdeur er weer op-en-top uit zien.