We vertrekken pas als alles er vlekkeloos uitziet

Op ieder dak
voelen wij ons thuis

Natuurlijk maken wij gebruik van de modernste technieken en middelen. Wat onder andere betekent dat we met onze apparatuur in ‘een handomdraai’ een dak schoonmaken. Plat of schuin. Dakpan of niet. Op elk dak voelen wij ons thuis. En elk dak ziet er na onze werkzaamheden weer uit als nieuw. Bijna dan. Maar gedegen periodiek onderhoud zorgt ervoor dat ieder dak langer meegaat. En dat is economisch gezien gewoon pure winst.

Zonnepanelen

De kracht van de zon omzetten in pure energie. Dat is het idee. Duurzaam en met een hoog rendement. Om de opbrengst van zonnepanelen optimaal te houden, dienen deze tenminste 1x per jaar schoongemaakt en gereinigd te worden. Iets wat wij vanuit onze ervaring als geen ander kunnen, want je ‘wast’ zonnepanelen niet zo maar. Dat doe je namelijk met verwarmd warm osmose water zodat panelen niet beschadigen, hun opbrengst behouden en de volle winst van de zon leveren. Zonder streepjes, randjes of vlekjes. Hiervoor gebruiken we nu ook een reinigingsmiddel wat het paneel weer zijn antistatische laag terug geeft.

Dakkapel, houtwerk
en/of boeiboord

Periodiek onderhoud is een must om een woning in perfecte shape te houden. Naast alle glaspartijen nemen wij om die reden net zo een dakkapel, boeiborden en/of houtwerk mee. Al was het om de kosten van de schilder te drukken, maar ook kunststof/of Trespa panelen blijven veel langer mooi als je deze met schoon laat maken. En met onze telescoop-lansen kunnen eigenlijk overal bij en is werken op hoogte eigenlijk nooit een probleem.

Serredaken/Terrasoverkappingen

Een serre is een aanwinst voor iedere woning. Een heerlijke ruimte waar je in alle rust binnen geniet van buiten. Of het nu regent of wat is, een serre is altijd the place to be. Maar dan is het natuurlijk een voorwaarde dat je enigszins door schone ramen naar buiten kunt kijken. Wanneer alle glaspartijen gewassen worden, nemen we dus ook de serre mee. Eventueel met een extra coating om vuil en aanslag geen kans te geven.