We hebben een passie voor schoon in de breedste zin van het woord

Van dakkapel tot regenpijp

Alles wat hoogte heeft, is – in relatieve zin – moeilijk(er) te bereiken. Maar als wij er toch zijn om alle raampartijen te wassen nemen wij alles wat daar ‘omheen’ zit/ hangt net zo makkelijk mee. Dus los van dat we er voor zorgen dat zink partijen van een dakkapel gereinigd worden, maken we net zo makkelijk de goten schoon en zorgen we er ook voor dat overlopen vrij- en schoongemaakt worden. Net zoals dat we in een zelfde beweging standleidingen en regenpijpen ‘even’ doorspuiten. Het kan maar schoon zijn én blijven.

Laat de zon maar schijnen; Zonneschermen.

Iets waarvoor je ons misschien niet direct zou bellen is het reinigen van zonneschermen. Think again! Want ook daar hebben wij alle middelen voor in huis. Ook zonneschermen vragen om periodiek onderhoud. Wij zorgen ervoor dat deze gedegen gereinigd en schoongemaakt worden zodat je hier nog jaren lang(er) van kunt genieten. In onze aanpak laten zij aanslag als sneeuw voor de zon verdwijnen en open je een zonnescherm weer met een brede glimlach,

Gevels zijn een eyecatcher

Een gevel bepaalt het aanzien en karakter van een pand. Wij zorgen ervoor dat elke gevel uitstraalt wat deze in beginsel uitstraalde door een intense reiniging. Ongeacht of het een gevel is die is opgetrokken uit bakstenen, stucwerk, beton, spagtelpoets of (Trespa)platen. Vanuit onze knowhow en expertise weten wij hoe we iedere gevel weer kunnen laten stralen. Dus, als je denkt dat het tijd is voor een grondige reiniging van je gevel, weet je wie je moet bellen.

Renoveren van garagedeuren

Garagedeuren hebben veel te verduren door de weersinvloeden, zoals de zon, wind en regen. Hierdoor willen de deur wel eens gaan ‘verkrijten’ en/of ‘vaal’ worden. Met een special treatment en speciale reinigings- en beschermingsmiddelen, laten wij elke garage-/ en schuurdeur er weer op-en-top uit zien.

Reverse graffiti guerrilla marketing

Reverse graffiti, ofwel clean advertising, is een opvallende en ecologische vorm van guerrillamarketing waarbij vuil van oppervlakken wordt verwijderd om boodschappen of kunstwerken te creëren. Met behulp van sjablonen ontstaat een contrast tussen de schoongemaakte delen en het omringende vuil. Deze methode wordt ingezet om producten of boodschappen te promoten in openbare ruimtes, met tijdelijke en impactvolle reclame als resultaat. Reverse graffiti benadrukt niet alleen visueel, maar ook impliciet de milieu-impact van vervuiling. Deze duurzame vorm van adverteren transformeert het schoonmaken van oppervlakken in een creatief canvas en daagt de conventionele normen van reclame uit. Het biedt een frisse kijk op de samensmelting van kunst, commercie en milieubewustzijn.